Onze Regio's

Grondwerken Kortrijk

Van kleine opdrachten tot grootschalige projecten, Detegro is uw ideale partner voor alle grondwerken. Vanuit onze thuisbasis in Zedelgem voeren wij werkzaamheden uit in zowel West- als Oost-Vlaanderen. Dus ook voor uw grondwerken in de regio Kortrijk bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende soorten grondwerken in de regio Kortrijk

Dankzij ons ultramodern machinepark en het ervaren team van vakmensen, kan Detegro diverse grondwerkzaamheden succesvol afronden. Aannemers rekenen bijvoorbeeld op ons voor bouwputten, en wij kunnen ook graafwerken voor zwembaden en vijvers verzorgen. Daarnaast hebben wij expertise in funderingswerken, wat bijdraagt aan een solide basis voor elk bouwproject. Deze deskundigheid zorgt ervoor dat wij vaak door projectontwikkelaars, aannemers en overheden worden ingeschakeld bij de start van bouwprojecten.

Bij Detegro kunt u niet alleen terecht voor grondwerken in de regio Kortrijk. Wij bieden namelijk een allesomvattende service, inclusief afbraakwerken, rioleringswerken en omgevingswerken. Onze complete A tot Z-service zorgt ervoor dat elke stap nauwkeurig wordt afgewerkt. Heeft u vóór de werken nog nivelleringswerken nodig? Wilt u tegelijkertijd een nieuwe parking aanleggen? Of een prachtige groenzone als finishing touch? Wij zorgen altijd voor een afwerking op maat van uw wensen.

De sterke punten van Detegro voor uw grondwerken

Bij Detegro staan klantgerichte service en flexibiliteit centraal. We werken vooral als onderaannemer voor andere professionals, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor grondwerken in de regio Kortrijk. Vanuit onze uitvalsbasis in Zedelgem zijn we snel ter plaatse. Bovendien garandeert Detegro minimale hinder tijdens de werkzaamheden. We respecteren de omgeving en het milieu, en werken met een eigen containerdienst om al het bouwafval netjes te beheren.

Wilt u samenwerken met betrouwbare professionals voor uw grondwerken? Aarzel dan niet langer en neem nu contact op met Detegro. Wij helpen u graag verder!

Samen bespreken we uw project.

Klaar om uw project te realiseren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Detegro bv
info@detegro.be
Remi Claeysstraat 62
8210 Zedelgem
BE 0787.151.436

Neem contact

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Graag een offerte?

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!