We hebben alles in huis voor uw project.

Het gezicht van Detegro is zaakvoerder Frédéric Callewaert, die goed is voor meer dan tien jaar ervaring in de sector. Gewapend met deze expertise begon hij in 2022 aan een eigen verhaal. Bij Detegro is er een mooie mix van jonge enthousiastelingen en ervaren krachten, die samen alle infrastructuur-, grond- en afbraakwerken tot een goed einde brengen.

Niet alleen beschikken we over een 15-tal vakbekwame medewerkers, ook ons hedendaags materiaal draagt bij aan een vlotte uitvoering van de werkzaamheden. Zo maken wij gebruik van machines met gps en hebben wij een eigen landmeter in dienst die 3D-modellen en volumeberekeningen verzorgt. Op die manier garanderen we een nauwkeurige uitvoering van al onze werken.

Ter aanvulling van onze klantgerichte service, bieden we bij Detegro een eigen containerdienst aan. Zo blijft u als klant niet met restanten van de afbraakwerken of overtollige grond zitten, maar ruimen wij dit netjes voor u op.

Interesse in een samenwerking met het team van Detegro?
We helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor Detegro?

 • Kwaliteit & vakmanschap

  Bij Detegro streven we in alle werkzaamheden naar een onberispelijke kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met onze eigen vakbekwame medewerkers en betrouwbare partners samen.
 • Volledige service

  Aanvullende omgevingswerken? Gebruik maken van onze eigen containerdienst? Wij stemmen onze aanpak steeds af op de voorkeuren van onze klant. Honderd procent klanttevredenheid is het hoogste doel.
 • Klantgerichte aanpak

  Een klantgerichte aanpak begint bij Detegro al vóór de werkzaamheden effectief beginnen. Zo denken wij proactief mee over de meest efficiënte werkwijze en verlenen we graag het nodige advies waar nodig.
 • Innovatie & technologie

  Stilstaan is achteruitgaan. Door middel van gerichte opleidingen blijven wij ons steeds verdiepen in de nieuwste technieken. Daarnaast beschikken we bij Detegro ook over een modern en goed uitgerust machinepark.

Samen bespreken we uw project.

Klaar om uw project te realiseren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Detegro bv
info@detegro.be
Remi Claeysstraat 62
8210 Zedelgem
BE 0787.151.436

Neem contact

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Graag een offerte?

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!